Garage Gym-ideeën voor uw perfecte training

Op zoek naar een geweldige manier om je conditie te verbeteren… thuis? Een garagegym kan het perfecte antwoord zijn. Bespaar tijd, gas en ongemakkelijke sociale momenten in de sportschool met deze professionele tips voor het bouwen van je eigen garagegym!

Basisbenodigdheden voor garagegym
Garage Gym Basics- Your Perfect WorkoutHoewel het beste niet altijd gratis is, zijn er een paar praktische tools die je in huis hebt en die je gemakkelijk kunt gebruiken om een geweldige workout te krijgen als je krap bij kas zit! Ellen O’Hara, RN, MS en oprichter van Core Asses Fitness Training, LLC, gaf ons enkele goede tips:

“Ik gebruik graag een kleine trap. Je kunt step-ups doen, eenbenige lunges (of Bulgarian split squats), push-ups met de voeten op de onderste trede, enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Liters melk of water uit je koelkast kunnen worden gebruikt als gewichten van acht pond of zelfs als kettlebells als het handvat groot genoeg is.

Als je een echt stevige reling hebt, kun je die gebruiken voor barre-oefeningen, of om weerstandsbanden te bevestigen voor rijen, borstdrukken en andere dingen zoals het trekken van de grasmaaier.

Opmerking: ik zou voorzichtig zijn met het maken van apparatuur die te ingewikkeld is, als het kapot gaat, kunt u erg gewond raken.

De garagegym van het volgende niveau
Als het gaat om praktische, effectieve apparatuur, is Andrea Doddato een geweldige bron! Ze is TPI Golf Fitness Expert en oprichter van Shape & Sport. Ze houdt het graag praktisch en eenvoudig:

OEFENING KAN OVERAL WORDEN GEDAAN ALS JE HARD GENOEG KIJKT!

‘Heeft u, of kent u iemand die een oude loopband heeft die ergens stof ligt te verzamelen? Misschien is het kapot en is het een kledingrek geworden totdat iemand de tijd vindt om dat benodigde onderdeel te bestellen. Gooi het NIET weg. Het is een perfecte sprintmachine; de enige kracht die nodig is, is dat je benen de riem zo snel als ze kunnen bewegen voor je duwen. Ik garandeer 30 seconden sprint waarop de hardloper naar adem snakt op de grond. Het is een uitstekend cardiostuk tussen de oefeningen door.

Hier is een lijst met stukken waarmee u het meeste waar voor uw geld krijgt:

TRX suspension trainer: kan het hele lichaam trainen met dit ene apparaat.
Stabiliteitsbal: niet alleen gebruikt voor core-training, maar kan ook gebruikt worden als bank, als stoel, om de balans van je achterste been uit te dagen bij een lunge-oefening, in de hoek te zetten om schuine push-ups te ondersteunen, enz.
3 verschillende oefenbanden met weerstandslussen: kunnen worden gebruikt bij alles wat een kabelmachine kan doen, maar ook bij explosieve bewegingen zoals zijwaartse grenzen of het creëren van instabiliteit in squats, enz.
4/5 verschillende gewogen kettlebells; ze doen hetzelfde als een halter, maar laten ook al je kleine spierstabilisatoren vuren.
Vergeet het gedoe met een dure olympische stang, koop verschillende lengtes PVC-buizen, einddoppen, PVC-lijm en een zak of twee zand. U kunt elk gewenst gewicht creëren. Je kunt de PVC-buis ook maar halfvol vullen, zodat het nu een onstabiel gewicht wordt om te verplaatsen.
Garage Gym Basics Uw perfecte trainingsuitrusting Voor een paar dollar en een beetje creativiteit is er geen excuus om niet te sporten!”

Bovenop die geweldige apparaten, werden een paar niet te missen accessoires aangeboden door expert Sarah Bright, een NASM-gecertificeerde personal trainer, groepsfitnessinstructeur en mede-eigenaar van Bright Fitness:

Een plyobox. Koop (of bouw!) een stevige doos met vier poten. Gebruik het om intensiteit toe te voegen aan lichaamsgewichtoefeningen, verander de hoek van je push-up of voor plyometrische intervallen, zoals boxsprongen.
Een set verstelbare dumbbells. Als je echt je opties in een homegym wilt vergroten, dan is dit de juiste keuze. Verstelbare dumbbells (zoals Power Blocks) zijn ruimtebesparender dan het afzonderlijk kopen van verschillende gewichten en bieden bijna onbeperkte oefeningen. Ze kunnen een beetje prijzig zijn, maar de investering is het waard naarmate je fitnessprogramma vordert!
Ze houdt van deze apparaten omdat ze niet veel ruimte innemen en een grote verscheidenheid aan oefeningen bieden voor alle fitnessniveaus en doelen! Wij zijn het eens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *