Wil jij of wilt jouw bedrijf investeren in gezondheid en dus vitaliteit?

Kom dan naar FestiVitaalBreda. 

Wat is het?

FestiVitaalBreda is een jaarlijks terugkerend evenement in de laatste week van september 2019, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week van vitaliteit, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Een hele week aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van je eigen vitaliteit en gezondheid.

Tijdens FestiVitaalBreda kan je bijv. proeflessen volgen voor meer beweging, maak je kennis met gezonde voeding, creëer je een positievere mindset, leer je je eigen energiegevende context te creëren en ontdek je meer over het werk wat écht bij je talenten past en bijdraagt aan een vitaler leven. Je kan je opgeven voor verschillende (gratis) workshops en activiteiten, welke op verschillende plekken in de stad worden georganiseerd.

Doelstelling

“In 2025 is Breda de vitaalste gemeente van Nederland, dat is waar we voor gaan. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Inwoners zitten lekker in hun vel en voelen zich fit en gezond. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een leefstijl waarbij men voldoende beweegt en gezond eet.”

Een Vitaal Breda Vitaliteitsweek georganiseerd door Vitaal Breda in samenwerking met het netwerk vitale aanbieders. FestiVitaalBreda is ingericht volgens de visie en werkwijze van Vitaal Breda; werken aan vitaliteit in kleine haalbare stappen gericht op individuele gezondheid en vitaliteit. Dit draagt bij aan de ambitie ‘Breda in 2025 de vitaalste stad van Nederland’.

Het Festival is bedoeld voor iedere Bredanaar (inwoner en of werknemer), die aan de slag willen met hun vitaliteit en gezondheid. Het is een laagdrempelige manier voor iedereen om kennis te maken met de visie werkwijze en experts van Vitaal Breda om eventueel later in een maatwerktraject te stappen, zoals bijvoorbeeld het project BredaTelt.

De eerste editie vindt plaats van maandag 23 september t/m zondag 29 september 2019.

Aanmelden of meer informatie op

https://vitaalbreda.com/festivitaalbreda