Stoelmassages: Fris en Fit in 15 minuten

Verhogen van de vitaliteit kan d.m.v. voeding en beweging. Ook ontspanning speelt een hele grote

rol. Soms is het lastig om in stressvolle situaties snel en makkelijk over te schakelen naar een volledig ontspannen situatie. Stress, werkdruk of andere vormen van druk vragen veel energie van een mens. En dat terwijl je die net zo hard nodig hebt in stressvolle situaties. Stoelmassages zijn een perfect manier om jouw batterij in heel korte tijd weer op te laden. Door middel van massage kunnen mensen snel ontspannen en uit de stress-modus stappen.

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassagage is recentelijk ontwikkeld en omvat een bundeling van oosterse en westerse massagetechnieken met als doel effectief te kunnen masseren terwijl de cliënt de kleding aanhoudt. De stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal voor dit doel ontworpen massagestoel die het mogelijk maakt de cliënt thuis of op de werkplek te masseren.

Een stoelmassagebehandeling is kort en zeer effectief. Een sessie duurt hooguit 20 minuten , terwijl het effect ervan veel dieper gaat en langer doorwerkt.

Na een behandeling voelt men zich altijd frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk.

Gedurende 15-20 minuten krijgt  het lichaam even alle aandacht met als gevolg een betere doorbloeding en het zenuwstelsel wordt op een positieve manier gestimuleerd. Deze positieve stimulatie prikkelt het lichaam tot de productie van de zogenaamde “gelukshormonen” zoals serotonine en dopamine. Door de dagelijkse drukte en soms zelfs stress is hier een tekort aan en heeft de productie van ons stress hormoon cortisol vaak de overhand. Soms slaat deze balans zelfs zo door dat het lichaam haast niet meer in staat is zelfstandig deze hormonen te produceren. Met deze massage technieken kan je dit gevoel van geluk weer opwekken!

De behandeling heeft dus zowel een fysiek als mentaal effect!

Welke lichaamsdelen worden gemasseerd?

In de behandeling komen met name nek, schouder en  rug aan bod, maar ook worden hoofd, armen en handen behandeld. Afhankelijk van de behoefte van de cliënt kan meer aandacht worden besteed aan bepaalde lichaamsdelen en in minder mate aan andere. Zo hebben zullen cliënten met RSI-achtige klachten meer behoefte hebben aan massage van armen en handen. Cliënten met hoofdpijn-achtige klachten zullen de voorkeur geven aan hoofd, nek en schouder behandeling. Dit zal uiteraard in samenspraak met de cliënt gaan.

Omdat de behandeling met kleding aan plaats vindt en op locatie kan plaats vinden is deze behandeling uiterst geschikt voor op de werkvloer.

Werknemers hoeven maar kort het werk te onderbreken en kunnen in 15 minuten weer Fris en Fit aan het werk.

Informeer geheel vrijblijvend  naar de mogelijkheden op werk of privé via info@dontweight.nl of bel 06-36563123

Stoelmassages kunnen uiteraard gecombineerd worden met het duurzame leefstijlprogramma “Vitaliteit op de werkvloer.” Dit leefstijl programma is bedoeld om het ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit te verhogen.

Tarieven Particulieren: 2019

 

Massage vorm Prijs (incl. BTW)
Basis stoelmassage:

Rug, schouder en nek massage (15 minuten)

€ 15,-  per keer
Complete stoelmassage:

Rug, schouder, nek, armen en handen  (20 minuten)

€ 20,-  per keer
Strippenkaart :5 rittenkaart: 5 x basismassages

5 rittenkaart: 5 x complete stoelmassage

€ 67,50

€ 90,-