Gezonde en lekkere recepten ontvangen én een goed doel steunen

Dat kan… met het receptenboekje van Jouw Gewichtsconsulent!

Tuurlijk kan je naar iedere boekwinkel gaan of op internet zoeken naar lekkere en gezonde recepten. Over lekker eten valt niet te twisten, over gezond eten wel. En hoe weet je nou of iets echt gezond is in deze tijd met een overkill aan recepten.Don't WEIGHT receptenboek jouw gewichtsconsulente cover 8 juli 2016

Daarom hebben wij als gewichtsconsulenten van ‘Jouw Gewichtsconsulent’ een selectie voor je gemaakt. Een compleet boekje met ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes voor iedere dag. Allemaal passend in een gezonde en gevarieerde leefstijl voor iedereen die geeft om zijn of haar gezondheid!

Alle recepten zijn goedbevonden door Jouw Gewichtsconsulent!

Wie is Jouw Gewichtsconsulent:
Jouw Gewichtsconsulent is een samenwerking tussen gewichtsconsulenten in de regio Noord-Brabant die officieel geregistreerd zijn bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Alle aangesloten gewichtsconsulenten bieden professionele begeleiding op het gebied van gezonde leefstijl.
Wij werken allemaal volgens dezelfde BGN-richtlijnen en streven een gemeenschappelijk doel na, namelijk; een gezonder eet- en leefpatroon, een gezond gewicht met meer vitaliteit en minder gezondheidsrisico’s.

Stichting Opkikker: En omdat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is zal een groot gedeelte van de opbrengst worden gedoneerd aan de Stichting Opkikker. De Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een chronisch of langdurig ziek kind. Deze geopkikkerzinnen hebben af en toe een “opkikker” nodig en daarom organiseert deze stichting voor hen een onbezorgde en onvergetelijke dag.

Werken aan je eigen gezondheid en een goed doel steunen tegelijkertijd. Hoe mooi kan het zijn.

Wil je ook zo’n boekje bestellen voor jezelf of om iemand kado te doen: mail dan naar  info@dontweight.nl. 

Kosten voor 1 boekje:  €7,50. (excl. verzendkosten)

1/3 deel van de opbrengst van dit boekje gaat rechtstreeks naar Stichting Opkikker