Een receptenboek voor het goede doel

Beste ondernemer,

Graag stellen wij ons eerst even aan u voor. Wij zijn 6 samenwerkende gewichtsconsulenten in de regio Noord-Brabalogo jouwgewichtsconsulentnt met de naam “Jouw Gewichtsconsulent” (zie ook jouwgewichtsconsulent.nl) .Wij adviseren, begeleiden en motiveren mensen met gewichtsproblemen (over- en ondergewicht) of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon.Wij werken volgens de richtlijnen Goede Voeding van de Nederlandse Gezondheidsraad. Begeleiding is dus altijd op basis van gezonde, verantwoorde, dagelijkse voeding.

Alle gewichtsconsulenten zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Omdat de vraag naar gezonde voedingen en dus gezonde recepten toeneemt zijn wij bezig met het samenstellen van een recepten boek waar uiteraard gezonde dagelijks te gebruiken recepten in staan. Dit zijn recepten variërend van ontbijt, lunch, tussendoortjes, dranken tot een volledig avondmaal.  Recepten die makkelijk en snel te bereiden zijn en dus voor iedereen voor de hele dag. Maar vooral gezond, vol voedingswaarde  én lekker.

Dit recepten boekje zal worden verspreid over al onze klanten, maar is ook beschikbaar voor losse verkoop.

En omdat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is zal de helft van de opbrengst worden gedoneerd aan de Stichting Opkikker. De Stichting Opkikker (www.opkikker.nl)  zet zich in voor gezinnen met een chronisch of langdurig ziek kind. Deze gezinnen hebben af en toe een “opkikker” nodig en daarom organiseert deze stichting voor hen een onbezorgde en onvergetelijke dag.

Om dit alles mogelijk te maken zijn wij op zoek naar mensen/ bedrijven die graag meewerken aan ieders gezondheid. Heeft u of uw organisatie raakvlakken met een gezonde leefstijl doe dan mee en steun ons! Dit kunt u doen door een eenmalig bedrag vanaf €25,- te doneren om zo ons  én dus de Stichting Opkikker te steunen. Uw logo, naam en toenaam (NAW gegevens) zullen worden vermeld in dit boekje. Uiteraard ontvangt u ook een exemplaar van het boekje voor in uw eigen keuken!

Een deze dagen zal één van ons hierover contact met u opnemen om het e.a persoonlijk toe te lichten.opkikker

Uiteraard kunt u voor die tijd ook reageren (zie contact gegevens hieronder)

Wij hopen op uw steun!

Bij voorbaat dank namens alle gewichtsconsulenten van Jouw Gewichtsconsulent

Marloes-Otte, Irene Kop, Kim Mijland, Angelique van Oijen, Chantal van Gerven en Linsy van Anholt

 

info@jouwgewichtsconsulent of info@dontweight.nl

tel: 06-36563123