Een goede recensie is meer waard dan een fantastische website

Recensie; workshop “Weet wat je eet

Een goede recensie ontvangen van cliënten is heel belangrijk en waardevol voor een organisatie.

Het schept vertrouwen en geeft iets aan over de kwaliteit. In februari 2018 gaf ik een workshop “Weet wat je (kind) eet “bij Charno gastouderbureau. Zij hebben mij wel een hele leuke recensie gegeven. Ze hebben er zelfs een klein filmpje van gemaakt. Klik hier om de recensie te bekijken.

Dit filmpje geeft een impressie van deze workshop. Een workshop waarbij je leert de verpakkingen lezen van voedingsmiddelen. Want in deze jungle van voedingsmiddelen, het grote aanbod en de enorme informatie stroom van diverse media is het lastig om te weten wat voor jou de beste keus is. Met enkele handvatten die je meekrijgt in deze workshop kan je voortaan zelf beoordelen of iets gezond of verantwoord is. Hoeveel suiker, zout en verzadigde vetten erin zitten. En wat is suiker nou precies en waarom is het zo slecht voor onze gezondheid. En hoe zit dat met vet en zout? Op deze vragen en nog veel meer kan ik je in anderhalf uur tijd antwoord op geven.

Deze workshop is beoordeeld door Kober Kinderopvang (www.kober.nl) met gemiddeld een 9. Kober heeft enkele jaren geleden hun voedingsbeleid op alle opvang locaties met succes aangepast. Inmiddels wil Kober dit beleid ook doorvoeren bij de tussenschoolse opvang (TSO). Echter zal dit een langer proces zijn, omdat we hier met meerdere partijen te maken hebben, namelijk Kober, ouders, school en het kind zelf. Des te leuker vind ik deze uitdaging die ik graag met Kober aanga om ook hier het voedingsbeleid aan te passen naar een gezonder voedingspatroon. De workshops voor alle overblijfvrijwilligers is een hele mooie start geweest. Want verandering begint bij jezelf! Ik verhoog mij dan ook op het vervolg in dit proces.

Willen jullie als organisatie ook veranderen op het gebied van gezondheid en voeding? mail dan naar info@dontweight.nl of bel: 06-36563123. Of neem alvast een kijkje op mijn werknemers programma “de fitte werknemer