Programma aanbod en vergoedingen

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde layout toevoegen voordat je hier iets ziet. ­čÖé

 

Klik hier om te zien wat jij vergoed krijgt.

Wil jij investeren in je eigen gezondheid en vitaliteit. Check dan je zorgverzekering en kijk wat jij vergoed krijgt aan preventieve zorg.

Hulp nodig? Neem gerust contact op. Ik help je graag !

Programma’s:

Don’t WEIGHT biedt diverse voeding en leefstijl programma’s aan. Afhankelijk van je doel, hulpvraag en huidige kennis kijken we samen welk programma het beste bij jou past om zo een optimaal resultaat te garanderen.

Don't WEIGHT folder BGN

En…. je krijgt misschien ook nog een vergoeding van je zorgverzekeraar.

Ga naar de BGN site om te zien wat jij vergoed krijgt van je zorgverzekeraar.

Ons standaard programma aanbod:

Programma 1: startpakket met persoonlijk voedingsadvies, advies rapport en recepten afgestemd op jouw doel.

Programma 2: Gewichtsverlies, vitaliteit en een gezonde leefstijl. Een compleet pakket met voedingsadvies, bewegingsadvies en veel aandacht voor alle andere elementen die van belang zijn in jouw weg naar een blijvend gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Dit programma bestaat uit 8 bijeenkomsten. In dit programma besteden we ook aandacht aan gedrag, patronen en gewoontes t.o.v. voeding en beweging. Vooral het doorbreken van deze gewoontes wordt hier benadrukt zodat jouw “nieuwe” gedragingen en gewoontes en 2e natuur worden.

Dit programma in inclusief voedingsadvies, adviesverslag, recepten en nog veel meer!

Programma 3: Voeding en de relatie tot migraine, hoofdpijn en/of stress gerelateerde klachten. Dit is een programma van 8 bijeenkomsten waarbij als eerst het huidige voeding en beweegpatroon wordt bekeken. Afhankelijk van de klachten en eventueel de oorzaak van de klachten wordt een advies gegeven in het voeding en beweegpatroon. Verandering in deze 2 elementen vermindert klachten en kan ze soms zelf helemaal wegnemen. Bijna altijd is er een verbetering in het energie niveau te zien wat ook je mentale gesteldheid verbetert. 

Meer informatie over deze programma’s, prijzen en trainingen zijn te verkrijgen via e-mail naar info@dontweight.nl of bel naar 06-36563123 .

Omdat Don’t WEIGHT aangesloten is bij de BGN (Beroepsvereninging Gewichtsconsulenten Nederland) is er ook een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Ga naar de BGN site om te zien wat jij vergoed krijgt van je zorgverzekeraar.