OVER Don’t WEIGHT

Welkom op de site van Don’t WEIGHT.
Mijn naam is Linsy van Anholt en ik ben BGN gewichtsconsulent en heb een praktijk voor voedingsadvies en leefstijlcoaching in Breda.

Waarom voedingsadvies:557A0345 - kopie
We weten allemaal dat we veel groenten en fruit moeten eten, veel vezels en weinig vet etc. Dus waarom hebben we nou nog voedingsadvies nodig? Omdat wat voor jou veel is, is voor een ander weinig. En wat is veel , wat is weinig, wat is met mate. Dat is ook moeilijk uit te drukken. Dat kan wél als je het per persoon bekijkt. Ieder mens uniek is en vraagt dus om een persoonlijk advies. Met een persoonlijk advies bereik je sneller je doel wat resultaat oplevert voor de rest van je leven. Een permanente gezonde leefstijl!

Waarom Leefstijlcoaching:
Gezond eten, gevarieerd eten en voldoende bewegen….het klinkt zo simpel. Maar hoe houd je dat vol en vooral hoe past dat in jouw drukke leven. Kan jij wat wat hulp gebruiken naar een gezondere leefstijl? Neem dan contact op met Don’t WEIGHT en vertel me jouw verhaal. Samen gaan we aan de slag en maken we een persoonlijk plan.557A0178

Heeft jouw aanpak effect op je gezin of willen meerdere gezinsleden mee surfen op jouw gezondere leefstijl. Dan is leefstijl coaching voor het hele gezin de perfecte oplossing.

Met mijn diploma GEWICHTSCONSULENT én BEGELEIDING VAN GEZINNEN op zak, gaan we aan de slag met het hele gezin.

Stop met diëten… start met eten

Don’t WEIGHT, start now

Don’t WEIGHT is aangesloten bij de BGN en bij Jouw Gewichtsconsulent

BGN

Dontweight Jouwgewichtsconsulent