Don’t WEIGHT officieel partner van Vitaal Breda

Alleen kom je ver….samen kom je verder.

Als je het mij vraagt is een goede samenwerking dus ook cruciaal om te groeien. En met die gedachte hebben wij de daad bij het woord gevoegd. Daarom tekende ik op 15 maart j.l. een partnerovereenkomst met Marcel de Visser van Vitaal Breda. Samen met nog enkele andere partners gaan wij ons inzetten voor een vitale stad met vitale werknemers en inwoners. Breda is als de mooiste stad van Nederland. Aan ons de taak om dit ook de gezondste stad van Nederland te maken.

Als klap op de vuurpijl starten wij 28 maart al  met ons eerste gezamenlijke project TeteringenTelt. Teteringen wordt onze eerste “wijk” in Breda van het BredaTelt project. Samen met een aantal partners gaan we de komende periode aan de slag om de inwoners van Teteringen vitaler en gezonder te maken.

TeteringenTelt is onderdeel van BredaTelt en is een project om iedere inwoner bewust te maken van hun leefstijl en hoe ze deze in gemakkelijke stappen kunnen verbeteren, vermeerderen of vergroten. Om vitaler en gezonder te worden telt alles mee. Naast veel bewegen telt ook goede voeding, goed slapen en telt minder stress. BredaTelt is een campagne gericht op zelfsturing en waar de persoon centraal staat. Vitaal Breda streeft naar een zo groot mogelijke impact. Daarom werken wij met een concrete aanpak om zo onze ambities waar te maken.

Meer informatie mail gerust naar info@dontweight.nl of klik op bovenstaande linken.