Don’t WEIGHT doneert opbrengsten aan Stichting Opkikker

Op dinsdag 10 mei 2016 organiseert basisschool Burgst in Breda een workshop avond voor ouders van de school.

Don’t WEIGHT zal deze avond een workshop geven met als thema weet wat je (kind) eet.

Tijdens deze workshop staat gezondheid centraal en wordt er dus veel aandacht besteed aan het effect van suiker en vet op de gezondheid van ieder kind. Dus leren we de verpakking lezen om zelf te kunnen beoordelen of een product veel suiker of vet bevat. Met deze informatie kan je verantwoorde en gezonde keuzes maken. Meld je aan via school en ervaar zelf hoe misleidend etiketten kunnen zijn. 

En omdat een gezond kind helaas niet altijd vanzelfsprekend is, wordt er deze avond ook aandacht besteed aan de Stichting Opkikker. De Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een chronisch of langdurig ziek kind. Deze gezinnen hebben af en toe een “opkikker” nodig en daarom organiseert deze stichting voor hen een onbezorgde en onvergetelijke dag. De stichting is volledig afhankelijk van particuliere giften en donaties.

Daarom is er deze avond de mogelijkheid om een donatie te doen via sms (sms opkikker naar 4333 en doneer 3 euro) of ouderwets doneren via opkikkeronze collecte bus is ook mogelijk. Andere opbrengsten en/of donaties van deze avond worden ook geschonken aan deze stichting.

Meer informatie op www.opkikker.nl

Namens mijn zoon Rick van Anholt en tevens ambassadeur van Stichting Opkikker alvast heel hartelijk dank.