Don’t WEIGHT bestaat 5 jaar en dat vier ik met deze aanbiedingen!

Wat is Online groepsbegeleiding:

5 weken lang krijg je in een besloten facebook groep begeleiding, tips , hulp en adviezen om je eerste stappen te maken naar een gezondere leefstijl met als resultaat een gezonder gewicht, meer vitaliteit en meer energie. Iedere dag ontvang je leuke en lekkere recepten, beweegtips, tips om je motivatie hoog te houden en nog veel meer gezondheid weetjes. Per week behandelen we 1 onderwerp. Omdat je met meerdere mensen in een groep zit die allemaal hetzelfde doel hebben, kan je ervaringen uitwisselen, ideeën delen en elkaar motiveren. Ook is er de mogelijkheid vragen te stellen die ik zal beantwoorden.

Doe mee en ervaar…….voor slechts €25,55.
We starten 1 oktober. Dus wees er snel bij
Wat is en stoelmassage:

Stoelmassage is recentelijk ontwikkeld en omvat een bundeling van oosterse en westerse massagetechnieken met als doel effectief te kunnen masseren terwijl de cliënt de kleding aanhoudt. De stoelmassage wordt uitgevoerd op een speciaal voor dit doel ontworpen massagestoel die het mogelijk maakt de cliënt thuis of op de werkplek te masseren.

Een stoelmassagebehandeling is kort en zeer effectief. Een sessie duurt hooguit 20 minuten, terwijl het effect ervan veel dieper gaat en langer doorwerkt.

Na een behandeling voelt men zich altijd frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk.

Maak en afspraak en kom het een keer proberen.

Ook mogelijk op locatie of op werk

Mail  info@dontweight.nl of bel 06-36563123 of klik hier