De vernieuwde praktijkruimte van Don’t WEIGHT

Vernieuwen is leuk, veranderen ook. Alleen kost het tijd. Dat is met alles zo. Als je het echt wilt moet je daar dus tijd voor vrij maken, want anders gaat het er niet van komen. Dat geldt voor alles ! Maar wat het allerbelangrijkste is, is het feit dat je het echt moet willen en het dus minimaal in je top 3 van prioriteiten ligt. Zo kan je dit toepassen op items zoals leefstijlverandering, afvallen, meer sporten etc, maar in dit geval op veranderen van mijn praktijkruimte. Al jaren wilde ik dit doen, maar lukte het niet. Blijkbaar was het niet belangrijk genoeg en stond het niet in mijn top 3 van mijn prioriteitenlijst. En ineens komt het tevoorschijn in mijn lijstje en dan ga je tijd reserveren voor deze verandering. Een verbouwing van mijn praktijkruimte….en nieuwe ruimte. Zie hier het resultaat waar ik best trots op ben, omdat ik zelf de vloer heb gelegd, geschilderd en alles weer netjes heb opgehangen.

Wat staat er in jouw top 3 prioriteitenlijstje?

Zie hier een compilatie van de vernieuwde ruimte

https://www.youtube.com/watch?v=L5Xijq4wme0